تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/09/16 - 10:21
کد خبر: 416655

نماینده بسیج دانشجویی در دیدار با رئیس قوه قضائیه مطرح کرد؛

ضرورت رفع تعارض منافع در قوه قضاییه/ تمامی بخش‌های قوه قضاییه شفافیت تمام عیار حاکم شود

ضرورت رفع تعارض منافع در قوه قضاییه/ تمامی بخش‌های قوه قضاییه شفافیت تمام عیار حاکم شود

همچنین یکی از فعالین دانشجویی که فرصت سخنرانی در این نشست را پیدا نکرده بود در پایان سخنان دانشجویان، بر ضرورت رفع تعارض منافع در قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: دادستانی باید از دستگاه قضایی منفک شود و ضروری است در تمامی بخش‌های قوه قضاییه شفافیت تمام عیار حاکم شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محسن نراقی نماینده بسیج دانشجویی در نشست دانشجویان با حجت الاسلام اژه ای رئیس دستگاه قضا که به مناسبت روز دانشجو برگزار شد، بر ضرورت برگزاری جلسات بیشتر با دانشجویان توسط مقامات قضایی به ویژه در جریان سفر‌های استانی رئیس قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: تغییر در ساختار نظارت بر زندان‌ها و تفکیک سازمان زندان‌ها از قوه قضاییه و الحاق آن به وزارت دادگستری از ضروریات است و همچنین باید اجازه بازدید حضوری از زندان‌ها به سازمان‌های مردم نهاد مورد تایید حاکمیت داده شود.

محسن نراقی

نماینده بسیج دانشجویی، تلاش برای اجرایی شدن مفاد سند تحول قضایی، پاکسازی قوه قضاییه از عناصری با عملکرد ضعیف و فاسد، افزایش ساختار‌های شفاف در درون قوه قضاییه، شفافیت مراحل دادرسی، علنی کردن محاکم، ابهام زدایی از مسائل کیفری در دادگاه‌های مقابله با مفاسد اقتصادی، استفاده از ظرفیت حقوقدانان واجد شرایط و بانوان حقوقدان در دادسرا‌ها و دادگاه‌های اجرای احکام و لزوم افزایش بستر‌های مشارکت مردم در فرایند‌های نظارتی را نیز در سخنان خود مورد تاکید قرار داد.

درخواست از رئیس دستگاه قضا برای برخورد جدی با مسببان حوادث آبان ۹۸

زمانی‌نسب مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی هم در ادامه با بیان اینکه در ۵ ماهی که از انتصاب حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای به عنوان رئیس قوه قضاییه می‌گذرد شاهد تحولات مثبتی در دستگاه قضایی بوده ایم به وضعیت معیشتی قضات اشاره کرد و گفت: وضعیت معیشتی قضات مطلوب و مناسب نیست و باید به این موضوع توجه ویژه شود چرا که غفلت از آن باعث ایجاد تمایل در قضات برای پیوستن به جرگه وکلا خواهد بود.

وی در ادامه ضمن درخواست برای پرهیز از آمارگرایی، گفت: باید به نقش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بیشتر بها داده شود.

زمانی نسب در ادامه خواستار معرفی رسانه‌ای قضات متدین و کارآمد و پاک دست شد. وی همچنین از رئیس دستگاه قضا خواست تا از دانشگاه علوم قضایی و جذب دانشجویان در این دانشگاه از مقطع کارشناسی حمایت شود.

این فعال دانشجویی در ادامه به لزوم تقویت بُعد رسانه‌ای قوه قضاییه اشاره کرد و خواستار ورود و واکنش سریع سخنگوی دستگاه قضا به شبهاتی که در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود، شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی همچنین از رئیس دستگاه قضا خواست با مسببان حوادث آبان ۹۸ برخورد جدی شود. تحرک بیشتر ستاد حقوق بشر در پیگیری بین المللی پرونده ترور حاج قاسم سلیمانی هم از مطالبات دیگر مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی بود.

همچنین یکی از فعالین دانشجویی که فرصت سخنرانی در این نشست را پیدا نکرده بود در پایان سخنان دانشجویان، بر ضرورت رفع تعارض منافع در قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: دادستانی باید از دستگاه قضایی منفک شود و ضروری است در تمامی بخش‌های قوه قضاییه شفافیت تمام عیار حاکم شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top